Макаронна дієта: принцип макаронної дієти, відгуки

Макаронна дієта. Передісторія

«Будеш їсти багато макаронів – потовстієш!». Хто з нас не чув такі застереження. І проте ж, багато їдять макарони і не товстіють – так може бути, макарони – не таке вже й страшне страву? Виявляється, якщо правильно вибрати сорт макаронів і приготувати їх необхідним чином, можна зовсім не боятися збільшення ваги.

Отже, макарони ведуть свій початок з Італії – це улюблене національне блюдо італійців, знаменита pasta.

Незважаючи на можливу загрозу повноти, італійці відомі як енергійний, підтягнутий народ.

вся справа в тому, як саме вони готують своє улюблене традиційне блюдо. Італійці вживають в їжу тільки макарони твердих порід. Їх паста виробляється переважно з твердих сортів пшениці та/або манної борошна. Крім того, замість м’яса до пасти вони готують різні овочеві та рибні соуси, використовуючи для цього численні спеції.

Поєднання макаронів, овочів і морепродуктів благотворно позначається на організмі, відрізняючись низьким вмістом калорій і різноманітними корисними мінеральними речовинами.

Макаронна дієта

Макаронна дієта. Опис і тонкощі

Отже, беручи на озброєння макаронну дієту, необхідно слідувати наступним принципам:

1. «Немає» швидким макаронів! Будь-які макарони, які варяться менше 5 хвилин, є ворогами будь жіночої фігури. Тому, вибираючи той або інший вид пасти, звертайте пильну увагу на склад і час приготування.

2. Правильні макарони – які вони? насправді, магазини заповнені всілякими макаронами: ріжки, спагеті, пір’я, «павутинка». А як виглядає справжня паста? По-перше, це тільки рівні макарони жовтого кольору. По-друге, справжня паста, виготовлена з твердих сортів пшениці, завжди важче за інших. Тому орієнтуйтеся по зовнішньому вигляду макаронів.

3. Справжні макарони необхідно не тільки вибрати і купити, але і правильно приготувати. Як же потрібно правильно готувати італійську пасту? Ні в якому разі не переварюйте продукт. Італійці вживають національне блюдо в стані «аль данте», тобто трохи недовареними, твердими. І, звичайно ж, справжні макарони не промиваються, а всього лише відкидається на друшляк.

4. Головне меню – різноманітність. Забудьте про те, що макарони вживають тільки як гарнір до страв з м’яса або курки. Справжні італійці використовують пасту в будь-яких поєднаннях – але найчастіше як самостійне блюдо, приправивши її наповненим спеціями соусом. Макарони входять до складу деяких салатів – як холодних, так і теплих. Існують навіть десерти, які включені макарони.

Корисні поради

Отже, що ж можна почерпнути з багатого досвіду італійців? Соус для макаронів може бути як холодним, так і теплим. Готується він тільки на основі цього оливкової олії холодного віджиму. Цей вид масла найбільш корисний, так як максимально насичений вітамінами і необхідними речовинами. Для тих, хто ще не знайомий з оливковою олією, хотілося б нагадати: це масло виробляється з плодів дерева оливи.

Самі оливки є гіркими на смак. Їх гіркоту іде під час вимочування плодів з метою подальшого виготовлення масла. Найбільш корисним вважається олія Extra-Virgin, що означає, що масло отжато при невеликих температурах, а значить, зберегло в собі максимум корисних речовин. Даний оливкова олія з часом втрачає свої корисні властивості, тому при його виборі необхідно ретельно відстежити дату виготовлення. Вже через рік олія холодного віджиму позбавляється практично всіх своїх корисних властивостей.

Chokolate Slim - комплекс для похудения Chokolate Slim - комплекс для похудения Chokolate Slim - комплекс для похудения

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *